Office Manager
Attentia
Brussel
4 dagen geleden

Functie

In deze vacature ben je verantwoordelijk voor het onthaal in ons kantoor te Brussel (Sint-Agatha-Berchem). Je zorgt voor een warm welkom aan onze klanten, collega's, leveranciers Tevens sta je in voor het telefonisch onthaal en het dispatchen naar de juiste interne personen.

Je zorgt ervoor dat ons onthaal er steeds netjes bijligt. Je beheert de inkomende post en bezorgt die aan de betrokken collega’s.

Je coördineert de logistieke bestellingen voor het kantoor Brussel (bestellingen koffie papierwaren broodjes parking drukwerk ).

Je helpt de collega’s en de bezoekers bij vragen rond het gebruik van de vergaderzalen. Verder bied je ondersteuning bij de dienst aankoop voor de bestelling van allerhande medisch materiaal voor onze medische centra over heel België.

Kortom je bent het visitekaartje voor onze externe contacten en het aanspreekpunt voor de collega’s in Brussel

Profiel

Het is belangrijk dat je beide landstalen goed beheerst. Je verwelkomt onze bezoekers op een vriendelijke en professionele wijze, je bent het uithangbord van ons kantoor in Brussel! Verder werk je accuraat en gestructureerd.

Je volgt de zaken goed op van A tot Z. Je bent uitermate collegiaal en klantgerichtheid.

Een job bij Attentia betekent werken in een open sfeer waar klantgerichtheid, duurzaam werknemersengagement, ontwikkeling en vitaliteit centraal staan.

Je geniet een grote autonomie : kandidaten die graag wendbaar en oplossingsgericht werken en ownership nemen, voelen zich meteen thuis.

Korte communicatielijnen, een vlotte doorstroom van informatie en snelle beslissingsprocessen ondersteunen jou hierbij.

Daarnaast bieden we jou een aantrekkelijk en uitgebreid loonpakket, dat je voor een deel flexibel kan invullen volgens je eigen behoeften.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier