.NET ONTWIKKELAAR (M/V)
Over Ago
Brielen
11 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een bedrijf uit de regio van Ieper, dat actief is in de recreatiesector, zijn we op zoek naar een software engineer.

Enerzijds optimaliseer en onderhoud je bestaande codes. Anderzijds ontwerp en ontwikkel je zelfstandig software-oplossingen aan de hand van designtechnieken en patterns.

Vervolgens schrijf je unit tests om de ontwikkeling te valideren en documenteer je de functionele specificaties. Verder bouw je integraties met externe partijen om data uit te wisselen.

Je adviseert en selecteert over de inzet van nieuwe methodieken en technologieën. Tevens streef je naar kwaliteit en werk je nauw samen in teamverband.

Daarnaast onderhoud je jouw technische competenties en kennis.

Vereisten

Vanuit jouw IT-gerelateerde bachelor- of masteropleiding heb je een grondige kennis van .NET (C#), SQL en Microsoft SQL Server databases.

Om gegevens uit te wisselen ben je bekend met WebServices en XML. Een pluspunt is als je ervaring hebt met agile development.

Zowel schrijven als spreken verlopen vloeiend in het Nederlands en het Engels. Om milestones te halen, ben je flexibel en bereid om een extra inspanning te leveren.

Je bent bereid om te leren van je collega's en om je eigen kennis in het team te delen. Verder heb je een goed stel sociale vaardigheden, kan je zelfstandig werken en in team functioneren.

Ben jij de pragmatische en analytische creatieveling die wij zoeken?

Talen

 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Engels
 • Aanbod

  Dit dynamisch, multinationaal IT-bedrijf in een filevrije omgeving biedt een boeiende en uitdagende job dat gepaard gaat met een competitief salaris.

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Kortrijk IT Gent IT

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier