Technical Lead .NET
Attentia
Aalst, East Flanders, Belgium
4 dagen geleden
source : Jobat

Het DOTS platform is op vlak van tools het kloppende hart van Attentia! Een SaaS platform dat een nieuwe en moderne manier van werken nastreeft bij onze klanten op het gebied van hun HR en well-being beleid.

Om de ontwikkeling en de verdere uitbouw van het systeem mee te leiden zoeken we momenteel een Technical Lead. In deze rol zet je mee het ontwerp op van betrouwbare software architectuur en design op applicatie niveau.

Met je team zorg je er voor dat het ontwikkelde product voldoet aan de functionele en technische vereisten van onze gebruikers.

In een notendop :

Met een stevige achtergrond en passie in .NET ontwikkeling zal je als Technical Lead de basis leggen voor onze software en je team coachen en sturen om samen onze klanten een kwaliteitsvol product aan te bieden.

We werken voornamelijk met de volgende technologie :

 • NET 4.5 C#
 • ASP.NET Web API2, REST, ORM (nHibernate), Automapper, NServiceBus;
 • AngularJs / Angular, HTML 5, CSS, TypeScript;
 • Design patterns zoals OO, DDD & CQRS, asynchrone messaging systemen, applicatie security;
 • want uiteraard blijven we nieuwe technologie en trends opvolgen en introduceren.
 • Zit het programmeervirus in je bloed

  dan rekenen we op jou, met je ervaring in software engineering projecten, om het team door jouw best practices te inspireren en je kennis en visie te delen!

  Onze complexe .NET omgeving en front-end applicaties bieden je de mogelijkheid om DÉ uitdaging op vlak van software development aan te gaan.

  Bij Attentia zal je door onze agile manier van werken je kennis permanent blijven verruimen in een organisatie waar je omringd wordt door fijne collega's die er naar uit kijken om ook van jou te leren!

  Feeling good works great! niet voor niets onze visie als het over onze medewerkers gaat.'

  Daarom nemen we bij Attentia ook de nodige engagementen naar onze mensen :

 • Je krijgt oprecht aandacht en waardering voor je inzet in een organisatie waar je ondersteund wordt om jezelf maximaal te ontplooien;
 • We bieden goede en flexibele verloning volgens je noden;
 • Je werkt in een technisch hoogstaande omgeving (Saas DOTS system, API, Angular, ServiceBus, ). Je krijgt bovendien moderne tools ter beschikking (krachtige laptop, Windows 10, landscape office, ).
 • Op deze manier wil Attentia voor bestaande en toekomstige medewerkers een Employer of Choice’ zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier