Technical account manager
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
1 dag geleden

Over de functie

Jij, als technical account manager, zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop van producten en diensten in Vlaanderen en / of Nederland.

Je onderhoudt nauwe contacten met een industrieel klantenbestand en staat in voor de uitbreiding hiervan. Je stelt oplossingen op maat voor en zal demonstraties geven over de producten van onze klant.

Als technisch account manager ben jij verantwoordelijk voor het opmaken van de aanbieding en doet de opvolging tot aan de verwezenlijking van het project.

Functie eisen

Als technical account manager beschik jij over :

 • Aantoonbare en relevante sales-ervaring in de industriële sector, bij voorkeur met meetapparatuur.
 • Een teamspelers mentaliteit die proactief kennis en ervaring deelt en bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van het team en het bedrijf.
 • Een vloeiende gesproken en schriftelijke kennis van het Nederlands en Engels.
 • Een technische opleiding of je hebt in de loop der jaren ervaring opgebouwd in een industriële omgeving.
 • Over het bedrijf

  Onze klant is wereldmarktleider voor industriële laseroptische uitlijnsystemen en toonaangevend bedrijf op het vlak van trillingsanalyse, conditiebewaking, balanceren en telemonitoring van technische installaties.

  Onze klant behoort tot een groep en is een groeiende en financieel gezonde multinationale groep die hoofdzakelijk actief is als leverancier van highend meettechnische apparatuur voor de industrie en de maritieme sector.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier