Boekhouder A-Z
Actief Interim Dendermonde
Relegem, Vlaams-Brabant, BE
4 uur geleden
source : Jobat
 • Ben je op zoek naar een nieuw avontuur als boekhouder / dossierbeheerder waarbij je dossiers van A tot Z kan opvolgen?
 • Lees dan snel verder! Voor een boekhoudkantoor te Zellik hebben wij momenteel een openstaande vacature als boekhouder.

  Als dossierbeheerder / boekhouder ben je verantwoordelijk voor het verwerken van boekhoudkundige documenten (aankoop, verkoop en bank).

  Je helpt bij de voorbereiding van de BTW-aangiften en afsluiting. Het opstellen van jaarrekeningen en het voorbereiden van fiscale aangiften schrikken je zeker niet af.

  Indien nodig voer je ook enkele administratieve taken uit. ?

 • Je bent in het bezit van een bachelor diploma accountancy-fiscaliteit of een gelijkaardige richting en je kan een 1ste werkervaring voorleggen.
 • Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en een goede kennis van het Frans;
 • Je beschikt over een logisch denkvermogen en analytische kijk waardoor je snel inzicht krijgt in de werking van diverse softwarepakketten. ?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier