Werkvoorbereider Bouw
ARCADIS Belgium nv
Gent, BE
6 dagen geleden

Functie

Je wordt ingeschakeld binnen onze afdeling industrie. Als Werkvoorbereider Bouwkunde word je verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie en opvolging van de kleinschalige bouwkundige (herstellings)werken zoals betonherstellingen of -renovaties.

De scope van de projecten kan sterk op termijn uitgebreid worden naar dakherstellingen, gevelrenovaties, wegeniswerken, roofing,.. enz.

Concreet ziet jouw takenpakket er als volgt uit :

 • Op basis van een meldingssysteem word je op de hoogte gebracht van een defect of technisch gebrek op de site. Als werkvoorbereider maak je een analyse op van het defect.
 • Je werkt een methodiek uit om het probleem te herstellen en je stelt een lastenboek samen;
 • Je voert een risico-analyse uit op de uit te voeren taken en je zorgt voor de vergunningen;
 • Op basis van een briefing geef je de onderaannemers de nodige informatie zodat zij autonoom de werkzaamheden kunnen uitvoeren.
 • Hierbij komen o.a. volgende aspecten aan bod : uit te voeren taken, verwachte resultaat, H & S, risico’s;
 • Je volgt de uitvoering van de werkzaamheden administratief op in functie van planning en deadlines;
 • Sporadisch neem je op de werf een steekproef ter controle. Je zorgt na afloop van de werkzaamheden voor een volledig aangevuld projectdossier, incl.
 • historiek en eventuele verbeterpunten.

  Profiel

 • Je hebt een bachelor of A2-diploma bouwkunde op zak of je bent gelijkwaardig door ervaring;
 • Je kan vlot overweg met MS office (Word, excel) en je bent graag in de weer met de administratieve taken;
 • Je bent communicatief vlot en je spreekt anderen makkelijk aan;
 • Je werkt georganiseerd en planmatig, het realiseren van deadlines schept je veel voldoening.
 • Aanbod

  Arcadis is één van de grootste en breedste advies-, ontwerp- en ingenieursbureau van België. Met ruim 800 medewerkers in België, en 28000 medewerkers wereldwijd, werken we dagelijks aan duurzame oplossingen op het gebied van mobiliteit, milieu & ruimte, water en gebouwen.

  Om dit te bereiken bieden wij onze medewerkers een inspirerende, uitdagende en veilige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden.

  Arcadis is een bedrijf om trots op te zijn.

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

  Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

  Heb je verdere vragen? Aarzel niet en neem contact op met Inge Van Driessche, Talent acquisition Specialist bij Arcadis, op het nummer 0488 / 497 503.

  Of hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw CV naar i.vandriessche jobsarcadisbelgium.be en wij behandelen jouw kandidatuur in alle discretie verder.

  Heel graag tot binnenkort!

  Contactpersoon

  Inge Van Driessche T : (0) 488 497 503

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier