Technieker binnen - en buitendienst (dagwerk)
Infinity Jobs
Oostkamp, Belgium
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, een bedrijf die gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanpassen, plaatsen van machines alsook het uitvoeren van allerhande metaalbewerkingen zoeken wij een nieuwe collega.

Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing. In het atelier sta je in voor het vervaardigen en monteren van de stukken, testen van de machines,.

 • Bij de klant voer je de installaties en herstellingen uit van de machines. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.
 • Taken en profiel

  Wij zoeken een technisch onderlegd persoon die kennis heeft van mechanica, kennis elektriciteit en pneumatica is een meerwaarde.

  Werken met zaag - plooi en snijmachines is voor jou geen probleem. Je werkt graag in team en bent uiteraard ook klantgericht.

  Een rijbewijs B is noodzakelijk.

  Aanbod

  Wij bieden jou een job optie vast in een familiale omgeving. Loon is bespreekbaar. Variërende job.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier