operator vullijn - 3 ploegen - super verdienste! tot eind september
Randstad
Gent, Oost-Vlaanderen
5 dagen geleden

job description

 • operator aan automatische vullijn : vullen van verpakkingen met semi- of volautomatische afvulmachines - -Labelen van de verpakkingen : bedienen van automatische labelmachine -
 • Inpakken : bedienen van automatische inpakmachinevoor het verzendklaar maken van verpakkingen - Zelfstandig ombouwen en afregelen van de afvullijn in functie van het soort verpakking dat gevuld moet worden.
 • qualification

 • Opleidingsniveau : technische richting of gelijkwaardig door ervaring·Zin voor nauwkeurigheid, verantwoordelijkheid, orde en netheid ·Sterke ingesteldheid op het gebied van veiligheid en milieu ·Teamplayer en goede communicatieve eigenschappen ·Flexibele ingesteldheid Een aantrekkelijk marktconform salaris met aantrekkelijke voordelen (aanwezigheid van een bedrijfsrestaurent, maaltijdcheques, 1 betaalde dagen ADV en 0.
 • 5 onbetaalde dagen ADV per maand, vriendenkring die leuke activiteiten organiseert). Je komt terecht in een multinational met familiale sfeer waar respect, ruimte tot persoonlijke ontwikkeling zeker zijn plaats heeft.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier