TECHNISCHE TEAMLEAD
Hays
Gent, Oost-Vlaanderen, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

Als technische teamlead ben je verantwoordelijk per project van A tot Z. Jouw technische input is van belang in deze projecten.

Je bent betrokken van analyse tot development en tot testing. Je hebt uiteraard ook een sparring partner met wie je technische moeilijkheden kan afstemmen.

Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor junior developer en je stuurt hen technisch aan, maar je durft ook zelf de handen uit de mouwen te steken en mee te coderen.

Je hebt minimum een bachelor in informatica (computer science). Je hebt al een 3 tot 5 jaar ervaring met software ontwikkeling en kan stellen dat je geen junior meer bent.

We zijn op zoek naar iemand die sterk is op vlak van code en programmeertalen. Je hebt all round development kennis van de state of the art technologieën (C++, SQL, Angular).

We zijn op zoek naar iemand die ambitieus is en geen 9 to 5 mentaliteit heeft om mee deze groeiende organisatie te trekken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier