PROGRAMMEUR MET INTERESSE BOEKHOUDING -
Argon selectie
8800 ROESELARE
1 dag geleden

Functie-omschrijving :

Als IT-bedrijf ontwikkelt onze klant dagelijks ERP-software voor diverse sectoren en klanten. Deze ERP-systemen worden aangevuld met web- en mobiele applicaties naargelang de wensen van de klant.

n doel staat centraal alle administratieve, financi le, commerci le, ... bedrijfsprocessen onder brengen in n centraal systeem.

Voor alle applicaties wordt gebruikt gemaakt van een eigen programmeertaal. Deze object oriented programmeertaal is gericht op het ontwikkelen van applicaties op hoog niveau.

Je krijgt als starter uitgebreid de kans deze taal aan te leren.

FUNCTIE OMSCHRIJVING

In deze functie help je verder met de ontwikkeling van ons boekhoudpakket. Op termijn begeleid je ook de klanten in het gebruik van de software en sta je bij in de opstart van nieuwe projecten.

Je werkt bovendien geregeld nauw samen met je collegas om projecten tot een goed einde te brengen. Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Bachelor of master informatica.

Doorgedreven kennis object oriented programmeren en SQL.

Leergierig, communicatief en problemsolver.

Interesse in boekhouding, een opleiding is mogelijk. Ervaring : Enige ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je komt terecht in een aangename en familiale werkomgeving waar je kan genieten van diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Daarnaast kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning aangevuld met maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.

Ook flexibele werkuren staan jou op te wachten. Loon : Maandloon

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier