Operator biotechsector, dagdienst, Mechelen
Synergie
Mechelen
2 dagen geleden

Wil je mee werken als operator aan je eigen toekomst en in een job die impakt heeft op de toekomst van iedereen? Biocartis is op zoek naar gemotiveerde productie medewerkers in daguren.

De operator werkt in het team van "Cartridge Manufacturing" en rapporteert aan de manufacturing supervisor

De productie van de "patronen" bestaat uit het samenstellen van verschillende plastieken onderdelen. Dit gebeurt gedeeltelijk manueel en gedeeltelijk via machines.

Deze patronen worden ook gevuld met biomedische materialen.

De operator staat in voor het vlotte verloop van het productieproces.

Hij / zij levert een belangrijke bijdrage aan het opbouwen van het nieuwe productieproces en denkt mee na over verdere ontwikkelingen.

De operator werkt in een clean room omgeving.

Profiel :

 • Ervaring als operator - bij voorkeur in de automotive, Farmaceutische, Medische Hulpmiddelen of Diagnostische industrie -
 • is een meerwaarde maar geen must.

 • Technisch diploma secundair onderwijs of een diploma hoger onderwijs in een technische richting of een equivalent niveau door ervaring.
 • Je werkt in daguren. Je werkt in een 40u systeem waardoor je 12recupdagen op jaarbasis hebt.
 • Je bent / hebt : goede sociale en communicatieve vaardigheden, een teamplayer, flexibel, nauwkeurig, leergierig en bereid om mee te groeien met de onderneming.
 • Je bent op termijn wel bereid om in 2 ploegen te werken (ook op zaterdag)
 • Aanbod :

  Een uitdagende job met een goede verloning (bediendencontract) en met heel wat mogelijkheden om je horizon te verruimen , in een dynamisch, jong en snelgroeiend team in een innovatieve en boeiende omgeving.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier