Project Manager HVAC
Experis
Belgium
2 dagen geleden
source : Experteer

Project Manager HVACExperis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract.

Voor een aantrekkelijke en groeiende organisatie, met verschillende vestigingen in Vlaanderen, zijn we op zoek naar een Project Manager HVAC (m / v) voor regio Oost- en West-Vlaanderen.

OmschrijvingJouw hoofdtaak bestaat erin de verschillende projecten op te leveren volgens de verwachtingen van de klant op vlak van kwaliteit, veiligheid, tijd en budgetBinnen elk project ben je verantwoordelijk voor de initiatie, planning, engineering, uitvoering en evaluatieJe geeft leiding aan de werkvoorbereider, werfleider, tekenaar, arbeiders en onderaannemersDoorheen het project waakt u over de technische kwaliteit van de installatieJe onderhoudt contacten met klanten, architecten, studiebureaus en onderaannemersDoorheen het project communiceer je intern en extern over de projecten op een proactieve en transparante manierProfiel- Je behaalde een hoger technisch diploma als ingenieur binnen elektromechanica, werktuigkunde, klimatisatie, of je bent een bachelor met sterke ervaring- Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie- Je beschikt over excellente project management skills en een professionele werkhouding.

 • Door jouw commerciële en financiële feeling kunt u met succes interessante alternatieven verdedigen bij uw klanten- Je bent communicatief ingesteld, dit staat garant voor een optimale samenwerking met de interne en externe gesprekspartner- Je bent een natuurlijke leiderAanbodOnmiddellijk vast contract van onbepaalde duurEen uitdagende en gevarieerde functie met doorgroeipotentieel binnen een internationaal bedrijfEen aantrekkelijk loonpakket op basis van je ervaring, aangevuld met extralegale voordelenOmschrijft deze vacature perfect jouw profiel?
 • Stuur dan zeker je CV naar anne(.)vandorpe( )experis(.)be en / of contacteer Anne Vandorpe op +32 9 321 82 74 !Sta je open voor een nieuwe uitdaging in de technische sector, maar is deze functie niet exact wat je zoekt?

  Aarzel dan niet om contact op te nemen om andere mogelijkheden te exploreren.Veel succes en tot gauw!Type : PermCategory : Engineering and Scientific

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier