(A) Verpleegkundige WZC - Optie vast
X-Care
Brussel
3 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als verpleegkundige heb je een sleutelrol binnen het care departement waarbij jij onze expert bent op verpleegtechnisch vlak.

Klinkt dit interessant? Lees dan zeker verder

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners : bloedafnames, inspuitingen, wondzorg, Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum.

Voor één van onze klanten, een woonzorgcentrum in de regio van Geel en Lommel zijn wij op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelen in een Het innovatieve en dynamische werkomgeving.

Wie ben jij?

Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners : klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg

Wat wordt er van jou verwacht?

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige (gegradueerd of bachelor) Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid Je hebt een hart voor ouderen en hebt oog voor hun noden Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team Computerkennis vormt een pluspunt Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

Jobgerelateerde competenties

 • De klinische toestand van de persoon met een zorgbehoefte opvolgen (stabiliteit, excretie, gedrag, ...)
 • De evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinair team bespreken

 • De dossiers administratief opvolgen (aankomst en vertrek of overplaatsing van de persoon met een zorgbehoefte, archivering, .
 • en de verpleegkundige verstrekkingen erin vermelden
 • Voor de activiteiten van het dagelijks leven en het comfort van de persoon met een zorgbehoefte instaan (opstaan, lopen, verzorging na een operatie, ...)
 • Het medisch afval en het herbruikbaar medisch materieel behandelen of laten behandelen (desinfecteren, ontsmetten, steriliseren)
 • Persoonsgebonden competenties

 • Omgaan met stress
 • Zin voor nauwkeurigheid hebben
 • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
 • Regels en afspraken nakomen
 • Samenwerken als hecht team
 • Contactvaardig zijn
 • Aanbod

  Het woonzorgcentrum is te vinden in het midden van de natuur, door de groene omgeving en unieke ligging zijn de 131 bewoners meteen verbonden met de prachtige natuur die daar rond te vinden is.

  Dit WZC is voorzien van alle nodige comfort en dit in een moderne omgeving. Samen met het team worden heel wat activiteiten georganiseerd om het voor de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken.

  Dit multidisciplinaire team staat garant voor heel wat leuke herinneringen, een goede gezondheid en een aangename sfeer voor zowel de bewoners als het team!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier