Project manager algemene bouwwerken m/v
Infinity Jobs
Waregem, Belgium
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Je bepaalt in overleg met de Project Director de algemene organisatie van de werf.Je managet de communicatie met de diverse partijen die bij het bouwproces betrokken zijn en leidt de werfvergaderingen.

Je werkt in teamverband en coacht het werfteam waar nodig.Je bestudeert de dossiers (lastenboek, meetstaat en plannen) en identificeert de opportuniteiten en uitdagingen.

De planning, de kwaliteit en veiligheid van de uitgevoerde werken hou je nauwlettend in het oog.Je zorgt voor het opvolgen en opmaken van de vorderingsstaten en de verrekeningen.

Het budget van de werf laat je niet ontsporen.

Taken en profiel

Je beschikt over een master diploma in een bouwkundige richting.Je hebt ervaring in een gelijkaardige functie.Je bent sociaal, stressbestendig en communicatief.

Een coachende rol is je op het lijf geschreven.Je hebt een sterke interesse in de uitvoering van een bouwwerk.Je kan goed overweg met MS-Office en Autocad.

Aanbod

e komt terecht in een ambitieus team met een open communicatiestijl en reële doorgroeimogelijkheden.Opleiding en ondersteuning zorgen voor een vlotte start en persoonlijke ontplooiing.

We bieden jou een competitief loon aangevuld met extralegale voordelen in een financieel gezond bedrijf met een goede naam en faam.

Werven regio Oost- en West-Vlaanderen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier