Functional & Technical Analyst
09/01/2020
Genk, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

About us Febelco is a cooperative wholesaler whose shares are fully owned by its customers, the Belgian independent pharmacists.

It has a customer base of over 3200 pharmacies that are supplied up to three times every day from eight branches throughout Belgium : Bruges, Izegem, Kortenberg, Olen, Sint-Niklaas, Wijnegem, Zolder and Frameries.

What are we looking for? Als Functional & Technical Analyst zorg je voor de analyse en documentatie van onze bedrijfsprocessen, die je verder uitwerkt onder de vorm van functionele analyses en technische designs.

Zo speel je een sleutelrol bij een reeks van verschillende softwareprojecten die écht het verschil maken voor het bedrijf.

Je staat in voor heldere procesbeschrijvingen, die gebruikt worden als uitgangspunt voor de ontwikkeling van hoogwaardige technische software-oplossingen, en dat op basis van de nieuwste technologieën.

Je schrijft functionele testen in een concreet testplan, om zo de goede werking van de applicaties op maat van de 1200 interne gebruikers te verzekeren.

Je verzorgt de nodige gebruikershandleidingen en assisteert bij de opleiding van de eindgebruikers. Je draagt de architecturale visie en vooropgestelde standaarden hoog in het vaandel.

Je staat mee aan de wieg van de ontwikkeling van het nieuwe web-based ERP-systeem. Je rapporteert rechtstreeks aan de IT director.

Sounds good? Lees dan zeker verder! Your profile Je hebt minstens vijf jaar ervaring met het uitwerken van functionele analyses en technische designs voor complexe bedrijfsprocessen.

Kennis van OO, UML, BPMN, Agile development en design patterns is een must. Heb je een achtergrond in .NET-programmatie?

Dan is dat mooi meegenomen! Ervaring met Balsamiq, Visual Paradigm en TestRail zijn absolute nice to haves. Je bent ervan overtuigd dat een intense samenwerking met anderen aan de basis ligt van de beste resultaten.

Je bent proactief, werkt gestructureerd en denkt probleemoplossend. Kunnen zaken beter of efficiënter? Dan willen we dat heel graag van jou horen.

Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels. Ben je bovendien communicatief, analytisch én een echte teamplayer?

Dan ben je de persoon die we zoeken! What’s in it for you? Een vast contract met competitief salarispakket in lijn met je ervaring en competenties, inclusief extralegale voordelen (13e maand, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, voordelenplatform).

Een uitdagende jobinhoud waarbij vernieuwing, collegialiteit en een hands-on mentaliteit centraal staan. Een plaats binnen een dynamisch team met 35 aangename collega’s, die jou heel graag begeleiden en hun kennis met jou delen, zodat jullie samen nóg beter worden.

Een goede work-life balance met glijdende werkuren in een Belgisch bedrijf met een sterk groeiverhaal. Een filevrije werkplek te Sint-Niklaas.

Shall we meet? Helemaal jouw ding? Upload dan jouw motivatiebrief en CV. Je kandidatuur wordt discreet behandeld en je krijgt steeds een persoonlijk antwoord. See you soon!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier