Gemotiveerde bakkershulp FLEXI nacht (m/v)
Konvert Interim Ieper Food
Zonnebeke, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een bakkerij in de ruime regio van Ieper, zoeken we dringend een bakkershulp om bij een zelfstandige bakker te werken.

Je staat in voor het snijden van de broden + klaarzetten van bestellingen. Indien interesse ? reageer snel !

Aanbod

De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen. Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgevenDe gisting controleren.

Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden. Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, .

 • en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeegHet deeg mengen, kneden en uitrollen. Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, .
 • Producten versieren na afkoeling (stukjes chocolade, sesamzaadjes, suiker, met een saus overgieten, ...) Je werkt als flexijob.
 • De werkuren zijn 's nachts van 2.30u - 7u. Je werkt tijdens de week of in het weekend. Een marktconform loon.

  Vereiste kwalificaties

  Je spreekt en begrijpt goed Nederlands en kan als flexijob werken. Je bent gemotiveerd om werken als bakkersgast. Je kan zelfstandig werken en kent de hygiëneregels.

  Je bent bereid om in de nacht te werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier