ICT Manager
Cosucra Groupe Warcoing Sa
Warcoing, België, NL
6 dagen geleden
source : Joblift

Cosucra Groupe Warcoing is een familiaal bedrijf, gericht in 1852 en gevestigd in Warcoing (nabij Kortrijk en Doornik). Wij zijn actief in het produceren van gezondheidsingrediënten afkomstig van Cichorei en Gele Bonen.

Met onze enthousiaste werknemers realiseren wij een wereldlijke omzet van 100 miljoen EUR.COSUCRA rekruteert een ICT MANAGER (m / v).

U functie zal inhouden om efficiënte online informatica oplossingen teorganiseren en te ontwikkelen volgens de strategie en doelstellingen van hetbedrijf.

Uw verantwoordelijkheden : Voorbereiden, implementeren en beheren van online IT-projecten volgens de bedrijfsstrategie,* Zorgen voor de veiligheid, de integriteit en de samenhang van de informatiesystemen,* Zorgen voor de interface met de onderaannemers (infrastructuur en systeem),* ICT-

team aansturen en managen (2 collega’s),* Gebruikers raadgeven en bijstaan, deelnemen aan het verbeteren van het proces,* Aankopen en het vernieuwingsbeleid van informatica materiaal beheren (budgetbeheer),* Zorgen voor en technologische waak,

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier