Klantenopvolger plaatsing keukens
Accent
Deinze, BE
6 dagen geleden

Onze klant is een familiebedrijf met 100 jaarervaring. Ze staan aan de top van de Belgische keukenmarkt, eenpositie die je alleen bereikt door continu kwaliteit en service tebieden.

De ambitie van onze klant is om elke dag opnieuw hunklanten te helpen bij de uitwerking van hundroomkeuken.

Functiebeschrijving

Jekrijgt dossiers van keukenontwerpen / verkopen toegewezen door detoonzalen, deze dien je verder op te volgen en uit te werken.

Jebestudeert de plannen van de ontwerpen en voert hier een technischecontrole op uit door na te gaan of alles correct werd uitgetekendin het tekenprogramma Winner.

Na deze controle en eventueleaanpassingen, maak je de dossiers klaar voor bestelling. Jeverzorgt de communicatie met alle betrokken partijen (leveranciers,klanten en keukenplaatsers).

Dankzij jouw organisatievermogen enprofessionele communicatie met klanten, chauffeurs en monteurs,zorg je voor een vlotte levering en montage.

Je volgt problemenkort op en probeert probleemoplossend samen te werken met allebetrokkenpartijen.

Functie-eisen

Jehebt een diploma houttechnologie, interieurvormgeving,interieurarchitectuur of technisch tekenaar op zak. Heb je ervaringbinnen houtbewerking, schrijnwerkerij of technische affiniteit, dankom je zeker ook in aanmerking.

Als gedreven en enthousiastteamplayer pas je perfect binnen de groep van onze besteldienst.Team-work makes the dream work! Goed communiceren is n van jouwsterktes.

Je denkt klantgericht en oplossingsgericht. Je hebt zinvoor initiatief en kan zelfstandig werken. Je werkt je opdrachtennauwkeurig af en je hebt oog voor detail.

Gestructureerd werken iszeker ook een must. Pluspunten : - ervaring in de keukenbranche - jekan je uitdrukken in hetFrans

Arbeidsvoorwaarden

Eenvoltijds contract van onbepaalde duur Een boeiende job met veelafwisseling waar je met volle ?goesting' de wekker voor zet 'smorgens Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met maaltijdchequesEen familiale werksfeer met een ambitieuze groepsdynamiek Coaching& interessante interne opleidingen doorheen het jaar om op dehoogte te blijven van de laatste nieuwigheden Ruimte totzelfontplooiing en doorgroeimogelijkheden

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier