Reservist administratief medewerker/ster
La Défense
Amay, BE, BE
4 dagen geleden

Ben jij een administratieve duizendpoot ? Ben je sociaal en hulpvaardig ? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken.

Als medewerker in een secretariaat zal je de dienst van het secretariaat leiden.

Je zal als dienstchef de dagdagelijkse werking van het secretariaat verzekeren, alsook het beheer van infrastructuur, dossiers, planning en communicatie coördineren samen met jouw team.

Op het vlak van personeelsadministratie zal je de opvolging doen van aanwezigheden, ziekteverloven, werkregimes, overuren,...

Daarnaast zorg je samen met jouw team voor de communicatie naar de rest van het personeel door middel van het up-to-date houden van informatieborden, uitsturen van berichten via digitale wegen,.

 • Om je te bekwamen in het gebruik van de verschillende software die binnen Defensie gebruikt worden is een goede kennis van de standaard informatica omgeving een must.
 • Een uitdagende job voor iemand die graag met anderen samenwerkt. Meer info over de reserve

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier