CIBG - .Net Application Architect
CIBG
Brussels, Belgium
3 uur geleden
source : ictjob.be

Jouw functie In deze functie word je deel van het bestaande IT-team (14 mensen) bij één van onze klant-partners, een Vlaamse organisatie, en je rapporteert naar de verantwoordelijke van Ontwikkeling en Applicaties.

Om de ICT-behoeften van deze organisatie te kunnen invullen, zijn wij op zoek naar een Technical Leader. Binnen een Microsoft-

omgeving, in jouw functie van Technical Leader : draag je, in samenwerking met de IT Manager, bij tot het uitwerken van de IT-

strategie van de organisatie voor ontwikkeling van applicaties, draag je de belangrijke rol van verbinding tussen de afdelingen "Infrastructuur" en "Ontwikkeling / Applicaties", ben je betrokken in SharePoint administratie en development (technisch beheer, upgrades, .

 • contracteer je en werk je samen met externe leveranciers voor specifieke opdrachten, ben je nauw betrokken in softwareprojecten, specifiek aspecten als architectuur en software development (vb integratie van subsidieplatform met andere toepassingen, uitbouwen van interfaces zowel met interne als externe toepassingen, coördinatie van interventies,.
 • beheer je de architectuur van de applicaties, bewaak je de continuïteit van de applicaties / ontwikkelingen, monitoring en security, doe je aan technologische bewaking om zo op de hoogte te blijven van alle innovaties die de instelling van pas kunnen komen, heb je aandacht voor het proactief verminderen van incidenten, coördineer je de software ontwikkeling en werk je hier zelf ook actief aan mee, ook ondersteunend.
 • Profiel Bachelor of Master / ingenieur diploma met minimum 4 jaar beroepservaring in een gelijkaardige functie. Je hebt kennis inzake operationeel beheer van volgende technologieën : Doorgedreven C#, ASP.
 • NET en JavaScript development, MS SQL Server 2016 en vroeger, Kennis van Office 365 is een plus, Kennis van Power BI is een plus.

  Je hebt interesse in SharePoint (SharePoint Server 2013 en 2016). Je bent vertrouwd met het uittekenen van architecturen en deployment van applicaties.

 • Je hebt zin voor "service". Je bent gepassioneerd door technologie. Je hebt zin voor initiatief en verantwoordelijkheden;
 • je bent proactief en dynamisch. Je hebt een sterk aanpassingsvermogen. Je hebt goede communicatie vaardigheden (mondeling en schriftelijk).

  Een specifieke gevoeligheid voor publieke sector is zeker welkom. Kennis van de tools en de goede praktijken inzake IT Management : beveiliging, back-

  up, monitoring, netwerken. Perfecte kennis van het Nederlands; kennis van Engels en / of Frans. Wat je van ons mag verwachten Wij garanderen je uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen.

  Ook bieden wij een aantrekkelijk loonpakket met uitgebreide extralegale voordelen. Verloop van het selectieproces : gesprek met de dienstverantwoordelijke, gesprek met de HR-

  dienst van het CIBG en tot slot een assessment. Interesse? Stuur dan meteen jouw CV via onderstaande knop (met vermelding van de referentie "RPI18 0167")

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier