Dossierbeheer / rechterhand | gezonde ambities in dit kantoor!
Austin Bright
Oost-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, BE
15 dagen geleden
source : Jobat

DE VERANTWOORDELIJKHEDEN ACCOUNTANT DOSSIERBEHEERDER

Je beheert zelfstandig een portefeuille klantendossiers waarover je de eindverantwoordelijkheid draagt. Je staat hierbij onder andere in voor de financiële en fiscale adviezen aan je klanten.

Daarnaast coach je een team van dossierbeheerders , die je dagelijks aanstuurt en begeleidt. Zo bouw je mee aan een kwaliteitsvolle omgeving!

Als rechterhand van de vennoten wordt je een van de gezichten van dit gedigitaliseerde Accountantskantoor.

HET PROFIEL ACCOUNTANT DOSSIERBEHEERDER

Je bent in het bezit van een Bachelor- of Masterdiploma in een boekhoudkundige richting en hierdoor kun je terugblikken op een 4-

5tal jaar ervaring in een Accountants- of Boekhoudkantoor. Bij voorkeur heb je de IAB / BIBF titel in bezit of zal je deze op korte termijn behalen.

Je beschikt over goede ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden . Door jouw klantgerichte aanpak en sterke technische achtergrond ben je hét aanspreekpunt voor jouw klanten.

Je kunt op een zelfstandige manier een opdracht tot een goed einde brengen. Doordat je de juiste prioriteiten kunt leggen kun je kwaliteitswerk leveren.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier