IT - sales account manager (m/v)
Konvert Interim Dendermonde
Buggenhout, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

ProfielVoor een klant actief in de IT-sector gaan wij op zoek naar een ervaren Sales Account Manager.Een greep uit jouw takenpakket : -Je prospecteert dagelijks naar potentiële klanten, via telefoon, B2B bezoeken en netwerk-evenementen en onderhoud de bestaande klantenportefeuille.

 • Je bent als SPOC verantwoordelijk voor het genereren en opvolgen van leads en het opstellen van offertes. Onze solutions zijn zowel standaard als op maat.
 • Je gaat actief om met klanten / prospects zodat de gestelde omzettargets behaald worden.-Je hecht veel belang aan een correcte administratie.
 • Je hebt kennis van IT Vind jij jezelf hierin terug? Is het tackelen van deze taken geen enkel probleem voor jou?Solliciteer dan nog vandaag door jouw CV en MOTIVATIEBRIEF door te mailen naar DENDERMONDE.
 • INTERIM KONVERT.BE of bel ons op 052 / 25.85.00 voor een afspraak!AanbodAntwoorden op aanbestedingenCommerciële voorstellen uitwerkenDe prestatievoorwaarden met de klant in een contract vastleggen.

  Een klanten- of prospectenbestand uitwerken. Een marktgebied opvolgen : Regionaal. Marktinformatie uitwisselen met het verkoopteam en verschillende diensten -Mooie verloning volgens ervaring met aanvullende extralegale voordelen (maaltijdchecques, gsm,.

 • Je maakt deel uit van een enthousiast en dynamisch team-Optie vast na geslaagde interimperiodeVereiste kwalificaties-Je hebt kennis van IT en beschikt over de nodige commerciële flair -Je bent communicatief sterk -Je hebt al ervaring in de sales -2-taligheid is een groot pluspunt (Nederlands-Frans)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier