CUSTOMER SERVICE AGENT LUCHTVRACHT
Manpower
Brucargo, Vlaams-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Je bent eerste aanspreekpunt voor specifiek toegewezen klanten. De orders van deze klanten accepteer je en geef je door aan het operations departement.

Door je pro- actieve ingesteldheid, ben je continue op de hoogte van de lopende zendingen en communiceer je dit ook naar je klanten.

Klanten informeer je over prijsaanvragen en andere operationele vragen. Je neemt elke klacht van klanten ter harte. Je werkt deze volledig af of je zorgt dat dit opgelost wordt door het juiste departement.

Je werkt nauw samen met het operations departement, die de back office van je orders verzorgen. Voor de afhandeling van het order lever je juiste en volledige informatie af.

Je geeft mogelijke leads door aan het sales departement.

Je hebt een hoger diploma op zak en je beschikt over relevante werkervaring in de logistieke sector en een zeer goede kennis Nederlands, Engels en Frans, zowel mondeling als schriftelijk.

Je werkt graag zelfstandig, je bent positief ingesteld en erg stressbestendig. Je kan hierdoor de juiste prioriteiten stellen.

Je communicatieve, klantgerichte en computervaardigheden zijn sterk ontwikkelt. Microsoft office en outlook zijn je dus niet vreemd.

Een kritische blik, zin voor innovatieve verbeteringen en creatief zoeken naar oplossingen wordt geapprecieerd.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier