Administratief notarieel medewerker/medewerkster
Notaris
Mechelen, Belgium
4 dagen geleden

Functieomschrijving :

 • Als medewerker verzorg je het onthaal aan de balie en de telefoon. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten. Je staat je collega’s bij in hun dossiers;
 • zo help je hen bij opzoekingen en afspraken vastleggen. Je verwerkt de administratie die gepaard gaat met de nazorg van de verleden aktes.

  Werkomgeving :

  Wij zoeken een administratieve medewerker om ons team te versterken. Ons kantoor ligt dicht bij het centrum van Mechelen en op wandelafstand van het station.

  Wij vormen een team met goed samenwerkende en enthousiaste collega’s. Naast de notaris zijn er 2 juristen, 2 notarieel bedienden en iemand die de boekhouding voert.

  Ons kantoor oogt modern en is zeer gemakkelijk bereikbaar. Parkeerplaats is voor iedereen voorzien.

  Wij vragen :

  Je hebt een gepast bachelordiploma of reeds enkele jaren ervaring in een administratieve omgeving. Kennis van de Franse taal is een pluspunt.

  Wij dragen klantvriendelijkheid hoog in het vaandel; geduld, behulpzaamheid en hartelijkheid liggen dus zeker in je karakter.

  Je bent dynamisch en sociaal want je werkt met iedereen op het kantoor samen.

  Wij bieden :

  De job is zeer afwisselend en je geniet van een marktconform salaris.

  Je krijgt de kans door te groeien in het kantoor; zo is het mogelijk om bijvoorbeeld na verloop van tijd zelfstandig dossiers te behandelen.

  Wij verwelkomen je graag en je kan meteen van start!

  Sollicitatie via

  marc notariaat-debacker.be

  Notaris Marc De Backer

  2800 Mechelen

  Indien u solliciteert bij ons zal uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum / studies bevatten, in onze databank 3 jaar bijgehouden worden om redenen van gerechtvaardigd belang.

  We kunnen gedurende deze termijn dan immers contact met u opnemen voor een nieuwe job opportuniteit binnen onze instellingen.

  Deze gegevens zullen niet uitgewisseld worden met derden, tenzij omwille van een wettelijke verplichting. U kan steeds alle rechten uitoefenen opgenomen in de GDPR met name, recht op inzage en informatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op rectificatie, recht op bezwaar en recht om klacht neer te leggen bij de toezichthoudende overheid, door onze functionaris van gegevensbescherming te contacteren via info privanot.

  be. Wij zien erop toe dat al uw persoonlijke gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.

  Afdrukken

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier