Student Industrieel Ingenieur (2 dagen/week + vakanties) - Regio Evergem (M/V/X)
Over Ago
Ertvelde
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant gelegen te Evergem is AGO technics op zoek naar een jobstudent Industrieel ingenieur. Onze klant is volop aan het groeien en op basis van deze groei zijn ze op zoek naar een enthousiaste jobstudent die eventueel later kan doorgroeien binnen de firma.

 • Je ondersteunt het technisch team waar je via dagdagelijks elektrisch en mechanisch onderhoud op de vloer de installaties gaandeweg leert kennen.
 • Na verloop van tijd krijgt je de mogelijkheid door te groeien in het onderhoudsteam (wisselstukkenbeheer, preventief en curatief onderhoud) en kan je bij verbeteringsprojecten ingeschakeld worden.
 • Vereisten

  Je bent momenteel aan het studeren voor een bachelor of master diploma industrieel ingenieur met als afstudeerrichting elektromechanica.

  Je bent een 2 dagen per week beschikbaar en kan afhankelijk van jouw beschikbaarheid ook in de vakanties bijspringen.

  Je bent flexibel ingesteld en hebt een hands-on mentaliteit. Je woont binnen een straal van 35 km rond het bedrijf. Kennis van PLC en technisch tekenen zijn een sterke troef.

  Onze ideale jobstudent is leergierig en houdt ervan zich in nieuwe materie te verdiepen zodoende een echte allrounder te worden.

  Aanbod

  De firma biedt jou een interne opleiding en een uitdagende studentenjob binnen een stabiele onderneming met korte hiërarchische lijnen en een open communicatiebeleid.

  Er is veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling en dit wordt aangevuld met een aantrekkelijke verloning. Tenslotte kom je terecht in een aangename en dynamische werksfeer met toffe collega 's die een hecht team vormen.

  Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Gent Technics

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier