Mechanical Talent! (M/V)
Over Ago
Ooigem
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Machines laten draaien zonder stilstanden is jouw ding? We zoeken voor in regio Wielsbeke een mecanicien die het mechanische onderhoud samen met zijn collega's op zich neemt.

Je zal worden ingeschakeld in het preventief en curatief onderhoud, ook bij projecten zal je betrokken worden.

Vereisten

Je bent een kei in mechanica en je hebt een relevante achtergrond door middel van opleiding en / of ervaring. Je kan werken in een dagregeling, maar daarnaast heb je toch enige flexibiliteit.

Talen

 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je kom terecht in een moderne en hoogtechnologische omgeving. Je krijgt specifieke toeliching van je collega's rond het onderhoud van het machinepark.

  Natuurlijk is er kans op een vast contract na een geslaagde interimperiode.

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Ooigem Avelgem , Deinze , Deinze Food , Izegem , Kortrijk Technics , Oudenaarde , Tielt , Waregem , Roeselare Food

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier