teamleader (m/v)
Randstad
Sint-Katelijne-Waver, Antwerpen
2 dagen geleden

job description

Voor een bedrijf in Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een teamleader.Als teamleader ben je samen met je collega's teamleaders verantwoordelijk voor de coördinatie van de logistieke activiteiten op de werkvloer : -

Je bent de eerste leidinggevende op de werkvloer en stuurt een ploeg van logistieke medewerkers aan.- Je coördineert de verschillende activiteiten, zoals orderpicking en lading, en je behoudt ten allen tijde het overzicht.

 • Je bewaakt de kwaliteit, zowel met betrekking tot de verwerking van de goederen als de lading en houdt de JIT in de gaten.
 • Je draagt zorg voor een goede communicatie en samenwerking met andere teams.- Samen met je collega-teamleaders rapporteer je aan de Operationeel Verantwoordelijke van de dagploegen.
 • qualification

 • Je hebt al een eerste ervaring opgedaan als leidinggevende, bij voorkeur in een logistieke- of productieomgeving- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel-
 • Je weet je medewerkers te sturen en draagt bij tot een positieve en dynamische werkomgeving met aandacht voor veiligheid, kwaliteit en productiviteit.

 • Je houdt je staande in een omgeving met veel druk - Je bent bereid om in de verschillende dagploegen te werken en zaterdagwerk (1 op 2) aan te nemen.
 • Je opstartuur kan variëren tussen 6u, 7u, 10u of 12u)

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier