Payroll Consulent Foreign Employers
SD Worx
Antwerpen, Belgium
1 dag geleden
source : Stellenanzeigen.de

SD Worx is een toonaangevende Europese aanbieder van payroll- en hr-diensten, en via onze kantoren verdeeld over Europa en ons kantoor in Mauritius, bereiken we de hele wereld.

Ons doel is om oplossingen voor medewerkers tot leven te brengen zodat alle bedrijven, groot of klein, alles uit humanresources kunnen halen, en zowel het bedrijf als zijn medewerkers ervan kunnen profiteren.

Onze oplossingen voor mensen overspannen de volledige employee life cycle, van de uitbetalingen van lonen tot het aantrekken, belonen en ontwikkelen van talent.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Het voorbereiden, controleren en opvolgen van de Belgische payroll voor buitenlandse bedrijven die in België willen starten met tewerkstelling.

Het uitvoeren en opvolgen van de administratieve verplichtingen eigen aan de klant.

Het adviseren van de klant bij administratieve, loontechnische en juridische vragen, met de nodige ondersteuning van onze experts.

Het opbouwen van een stevige relatie met je klant als zijn vertrouwenspersoon.

Het optimaliseren van processen en tools waarmee we werken.

Jouw profiel

Expertise opbouwen met focus op de klant : De nieuwsgierigheid en gretigheid om dicht bij trends en innovatie te staan en deze expertise te ontwikkelen en beschikbaar te stellen voor klantenoplossingen.

Van dienstverlening naar klanttraject : Het vermogen om de situatie, fundamentele wensen en behoeften van de klant in te schatten, ook in een ongestructureerde context, en om meer waarde toe te voegen dan de klant verwacht tijdens het hele klanttraject en via omnikanalen.

Het vermogen om effectief grenzeloos samen te werken (over teams, landen, talen, hulpmiddelen enz. heen) met collega's, klanten en het netwerk met zijn / haar expertise, vertrouwen en stijl.

Minimum over een bachelor beschikt.

Bij voorkeur ervaring hebt in Belgische payroll en / of reeds sociaaljurdische kennis hebt verworven.

Goede kennis Nederlands en het Engels; kennis van het Frans of het Duits is een plus.

Communicatievaardig, stressbestendig, klantgericht, commercieel en leergierig bent ingesteld.

Een analytische geest hebt en handig bent met softwaretoepassingen.

Nauwgezet werkt en beschikt over praktisch-organisatorische competenties.

SD Worx biedt jou, naast een competitief salaris en voordelenpakket, de zelfstandigheid en flexibiliteit om je werk in handen te nemen.

Zo kan je dankzij flexibele werkuren of door van thuis of andere kantoren te werken, je eigen werk organiseren .

Leren en innoveren is zoals ademen voor ons. We zijn zo altijd geïnspireerd om net dat beetje meer te doen. Via onze vele opleidingen en projecten leer je van experts of uit de praktijk.

Vanaf de start word je in je team begeleid, waardoor je kunt profiteren van onze kennis, talenten en verschillen.

Wij werken als één en groeien samen over landen heen, van beter tot best.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier