MARKETING & COMMUNICATION ASSISTANT
Solid International
Brugge
5 dagen geleden
source : Student.be

Description de l'entreprise

Solid International is een fabrikant en distributeur in binnendeuren en draait al 3 generaties mee in de houtsector en is uitgegroeid tot een zeer gerespecteerde speler in de houtindustrie.

Wij leveren B2B het assortiment Portixx aan de DIY-sector (her-verkoper) en het assortiment Classixx aan de professionele her-verkoper en installateur.

Ons sterke punt is het standaardiseren van niet standaarden bijvoorbeeld door glazen / professionele deuren in standaard maten aan te bieden i.p.v. op maat, enz.

Het voltallige Team Solid International staat steeds tot dienst van de klant met als doel een excellente service wat resulteert in snelle levering, continue beschikbaarheid en efficiënte afhandeling.

Binnen het team staat groei, passie en respect centraal, elke dag opnieuw.

Description de la fonction

Op zoek naar een afstudeerstage in marketing en / of communicatie? Kies dan zeker voor Solid International, een grote naam binnen de houtsector.

Je wordt meteen meegenomen in een brede waaier aan activiteiten, van marketingstrategie over copywriting tot graphic en video design.

Een unieke ervaring! Je staat naast de marketing manager en schrijft jouw eigen traject uit.

Op zoek naar een afstudeerstage die het ideale sluitstuk vormt voor je opleiding in marketing en / of communicatie? Bij Solid gebruiken we heel actief beproefde én gloednieuwe marketing en communicatie.

En dat doen we op het niveau van onze groep.

Opleiding

Je volgt een bachelor- of masteropleiding in een marketing- of communicatierichting. Een achtergrond in dit vakgebied is zeker een plus!

Talenkennis

Je hebt kennis van het Nederlands nodig.

Je hebt ervaring met marketing tools

Digital

Kennis, interesse & ervaring in digital marketing is een grote plus!

Nous offrons

Wat kan je verwachten van een stage bij ons?

Veel verschillende thema’s, domeinen en doelgroepen

Verantwoordelijkheid in échte projecten

Begeleiding door een meter of peter

Contact met vakspecialisten

Zin om mee in deze bonte mix te duiken en te ontdekken hoe marketing en communicatie er in de dagelijkse retail uitzien?

Lees snel even verder en vraag je stage aan!

Een unieke ervaring Je kan rekenen op een boeiende stage waarin je kennis maakt met een echte werkomgeving en met Solid International.

Dit is een mooie eerste stap naar je allereerste job. En wie weet heb je gewoon zin om bij ons te blijven na je studies?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier