Polyvalent bouwarbeider (m/v)
Konvert Construct Ieper
Ieper, BE
5 uur geleden

Profiel

Voor een aannemersbedrijf in regio Ieper zijn wij op zoek naar een gemotiveerde metser. Je staat in voor allerhande ruwbouwprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie.

Naast het metsen sta je ook in voor bekisting en het leggen van funderingen. Je wordt polyvalent ingeschakeld in functie van jouw eigen kunnen.

Aanbod

Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten. Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen. Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen.

Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, ) Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode.

Je krijgt de mogelijkheid en tijd om te groeien in jouw nieuwe job. Snelle opstart.

Vereiste kwalificaties

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die affiniteit heeft met metsen of een opleiding Bouw volgde. Je bent woonachtig in de regio en bent gemotiveerd om te werken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier