Werfinspecteur waterbouwkundige infrastructuurprojecten (uitvoering!)
ARCADIS Belgium nv
Oost- En West-Vlaanderen, BE
8 dagen geleden

Functie

Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden : Improving the quality of life.

Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven.

Heb jij een passie voor innovatieve waterbouwkundige infrastructuurprojecten binnen een dynamische werkomgeving? Dan willen wij jou ontmoeten!

Welke uitdaging ga jij aan?

Als Werfinspecteur sta je in voor de ondersteuning bij de opvolging van de uitvoering van diverse waterbouwkundige infrastructuurprojecten (oevers, kaaimuren, stijgers, vaste en beweegbare bruggen, stuwen en sluizen)

 • Je controleert de uitgevoerde werken naar conformiteit met bestek, plannen en goedgekeurde documenten.
 • Je kijkt de plannen, schetsen, wapeningsborderellen, technische fiches, na, je maakt prestatiestaten op en kijkt de vorderingsstaten na.
 • Je stelt administratieve documenten op zoals dagboek der werken, verletstaten, meetstaten, schetsen, overzichten,
 • Je stelt verslagen van werfvergaderingen en andere werf gerelateerde documenten op.
 • Je doet suggesties aan projectingenieurs en aannemers betreffende oplossingen en maatregelen om problemen te voorkomen en aan te pakken op de werf.
 • Je bewaakt de termijnen en staat in voor de opvolging en de eventuele wijziging van de planning van de werken.
 • Je bent verantwoordelijk voor het overleg met de betrokken partijen en interne diensten.
 • Wat heb jij in je mars?

 • Je hebt een uitgesproken interesse in waterbouwkundige infrastructuurprojecten, durft al eens out-of-the box te denken met interesse in duurzaamheid en een passie voor complexe projecten.
 • Je voltooide minimum een hogere technische studierichting (Bachelor Bouwkunde, Topografie, ).
 • Je hebt minimum een 2-tal jaren ervaring in (opvolging van) uitvoering van waterbouwkundige infrastructuur en / of wegenisprojecten.
 • Je bent bereid jouw kennis en vaardigheden voortdurend aan te scherpen, te vernieuwen en te verruimen aan de hand van opleidingen en nieuwe ervaringen.
 • Jouw hands-on aanpak en sterk organisatievermogen maken van jou een klant- en resultaatgerichte collega.
 • Kennis van en / of ervaring met de wetgeving op overheidsopdrachten / standaardbestek 250 is een plus.
 • Aanbod

  Arcadis biedt je een boeiende en aangename werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.

  We beschikken over een ruime waaier aan opleidingen waarbij we inzetten op jouw talenten.

  We vinden de work-life balans van al onze medewerkers enorm belangrijk, wat zich vertaalt in glijdende werkuren en flexwerk.

  Ook thuiswerk behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we je een heel pakket aan extralegale voordelen, denk maar aan maaltijdcheques, een groeps-

  en hospitalisatieverzekering, en extra verlofdagen.

  Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn op wandelafstand van het openbaar vervoer.

  Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen : terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio, en afhankelijk van je functie - een bedrijfswagen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier