Regional Talent Manager
PSA Antwerp
Hoofdkantoor (Antwerpen)
3 dagen geleden

Jobomschrijving

PSA is een toonaangevende wereldwijde havengroep en een vertrouwde partner voor cargo stakeholders over de hele wereld. Met vlaggenschipactiviteiten in Singapore en Antwerpen, omvat de portefeuille van PSA een netwerk van meer dan 50 kust-, spoor- en inlandterminals in 19 landen.

Op basis van de diepgaande expertise en ervaring van een divers wereldwijd team, werkt PSA actief samen met zijn klanten en partners om havendiensten van wereldklasse te leveren, innovatieve cargo solutions te ontwikkelen en mee te werken aan het creëren van een Internet of Logistics.

De wereldwijde activiteiten van PSA zijn gegroepeerd in 5 regio's : Zuidoost-Azië, Noordoost-Azië, Midden-Oosten, Zuid-Azië, Europa en het Middellandse Zeegebied (EuroMed) en Noord- en Zuid-Amerika.

De portefeuille van EuroMed & Americas (EMA) omvat activiteiten in België (Antwerpen en Zeebrugge), Italië (Genua en Venetië), Portugal (Sines), Turkije (Mersin), Polen (Gdansk), Panama (Panama), Canada (Ashcroft en Halifax), VS (Philadelphia), Argentinië (Buenos Aires), Colombia (Buenaventura) en Cuba (Mariel).

Het hoofdkantoor van EMA is gevestigd in Antwerpen.

De Regional Talent Manager brengt top level staff en de high potentials van de EMA-regio in kaart en monitort deze, om de slagkracht in onze BU's te vergroten en voorbereid te zijn op de toekomst, ten einde great leaders’ te creëren.

Taken

 • Samen met de Regional Head of HR coördineer je de jaarlijkse succession planning voor tier1 & tier2 level, in nauwe samenwerking met de MD / CEO van de BU's.
 • Je monitort en beoordeelt het potentieel van onze leiders en identificeert de high potentials en het jong aankomend talent.
 • Je houdt de controle over mogelijke gaps in vaardigheden en fungeert als link met de PSA University om (individuele) ontwikkelingsplannen op te stellen zodoende de hiaten te minimaliseren en de groei van ons management mogelijk te maken.
 • Je houdt een goede administratie bij van alle databases met betrekking tot talentmanagement en je slaagt erin deze gegevens op elk moment up-to-date te houden.
 • Je volgt de interne mobiliteit op in onze regio en daarbuiten. Vooral gedurende de eerste maanden van hun posting heb je nauw contact met de expats.
 • Je coördineert samen met de Regional Head of HR de searches naar C-level posities, in nauwe samenwerking met de lokale HR van de BU's.
 • Je behandelt de de vacatures voor de functies in het Regional Office in Antwerpen van a tot z
 • Je coördineert de periodieke regionale meetings met de HR-collega's van de EuroMed-regio en de Americas-regio (planning, agenda & rapportering).
 • Deze functie rapporteert aan Regional Head of HR & Coms.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier