Logistiek Coördinator/Dispatcher
Manpower
Haren (Bru.), Brussels, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een grootspeler binnen zijn sector, zijn wij op zoek naar een Dispatcher die verantwoordelijk wordt voor het de opvolging bij de verschillende chauffeurs.

Hierbij gaat zeer veel aandacht naar het onderlinge contact met de chauffeurs en bied je hen ook ondersteuningb bij het uitvoeren van hun activiteiten.

Jij bent diegene die bij hen nagaat wat er vlot en minder vlot loopt en waar en hoe er hierbij extra ondersteuning kan geboden worden.

Hiervoor ga je regelmatig de baan op om een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan de chauffeurs op de verschillende sites.

Voor deze functie ben je in het bezit van een Bachelor (logistiek) of heb je al een eerste relevante ervaring binnen een logistieke organisatie.

Als dispatcher beschik je over een goede kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels. Bovendien werk je goed met MS Office en ben je bereid nieuwe software systemen aan te leren.

Je staat communicatief sterk in je schoenen en werkt bovendien graag met mensen. People management binnen deze functie is een zeer belangrijk gegeven.

Bovendien heb je een problemen met het werken op verschillende sites.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier