CTG - .NET Developers
CTG
Brussels, Belgium
1 dag geleden
source : ictjob.be

De Unit Application Solutions (As) biedt consultancy services aan in alle domeinen van de software development lifecycle, gaande van Requirements Management over Customized Application Development en deployment, tot onderhoud en ondersteuning.

De technische focus hierbij ligt op Java en Microsoft technologie. Bovendien bieden we ook services aan rond het Microsoft SharePoint Collaboration platform en Application Lifecycle Management.

Om ons team van Microsoft Consultants te versterken zijn we op zoek naar gemotiveerde Experienced .NET Developers met tevens interesse en ambitie in analyse en coaching.

Functieomschrijving Als .NET ontwikkelaar werk je mee aan diverse ontwikkelingsprojecten bij onze klanten. Vertrekkende van de technische analyses ontwikkel je kwaliteitsvolle gebruikerssoftware.

Je maakt zelfstandig een planning op en legt deze voor aan je projectleider. Afhankelijk van je eigen competenties en ambities kan je eventueel doorgroeien naar Software Architect.

Profiel Je hebt minstens één jaar ervaring in Microsoft .NET development, bij voorkeur ervaring in versie 3.5 of hoger of minstens de ambitie om hierin op korte termijn te certifiëren (onder CTG begeleiding).

Je hebt uitgebreide ervaring in VB.NET, C#.NET en Microsoft SQL Server. Specialisatie in Richclient / Windows of Web development en certificatie zijn een pluspunt.

Je beschikt minstens over de basistechnieken in het werken met Team Foundation Server, (Web) services, Oracle, XML en andere veel gebruikte development tools.

Je bent vertrouwd met standaard methoden en technieken voor ontwikkeling en kan deze situeren binnen de Software Development Lifecycle.

Je beschikt over een basiskennis betreft testing vanuit een developer standpunt. Je beschikt over goede algemene kennis van meerdere ontwikkelplatformen.

Je bent in staat technische ondersteuning te verlenen aan andere teamleden. Je kan, onder begeleiding, een ontwikkelomgeving opzetten en beheren.

Je kan zelfstandig werken, bent flexibel en stressbestendig. Je communiceert vlot in NL / Fra en Eng. Je bent bereid je kennis te delen met andere CTG Microsoft consultants in het kader van de Center of Excellence initiatieven en wil in dit kader meewerken aan het uitbouwen van initiatieven.

Wij bieden je... Een boeiende uitdaging binnen een bedrijf dat reeds jaren genomineerd is tot één van de "Beste Werkgevers België" Een motiverend salarispakket incl.

bedrijfswagen, 34 vakantiedagen, recuperatie van overuren, groepsverzekering en een onkostenvergoeding Doorgroeimogelijkheden in overeenstemming met je kennis en inzet Een bedrijfscultuur gekenmerkt door open communicatie en uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers Een gereputeerd opleidingsprogramma Interesse ?

Stuur dan je CV en motivatiebrief via de knop hieronder.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier