Assistent-Verantwoordelijke Productie Lunchzaak
Accent Jobs for People NV
Webbekom, BE
4 uur geleden

Jouw taken :

In ons restaurant zorg jij er samen met je medewerkers voor dat de kwaliteit, hygiëne en veiligheid steeds op het hoogste niveau blijven.

Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn.

Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig is zelf bij. Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de 'mise en place' op borden van onze klanten.

Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan?

Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit.

Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van leveringen. We zoeken een plantrekker.

Tot slot zorg je voor een goed draaiend team. Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier