D365 Customer Engagement (CRM) Consultant
Cegeka
Belgium
1 dag geleden
source : Experteer

Ben jij een D365 Customer Engagement Consultant die klantprocessen wil ondersteunen met nieuwe technologieën zoals PowerApps, Common Data Services, Project Service Automatisation en MS Flow?

Dan zijn wij op zoek naar jou!Je vervoegt een team van zeer gepassioneerde en gemotiveerde consultants en werkt voor klanten met een D365 Platform.

Je komt terecht in de unit business solutions die in België bestaat uit meer dan 260 consultants uit verschillende expertise domeinen.

Naast het Microsoft Gold Partner statuut kregen we dit jaar van Microsoft ook nog voor de 3e keer op rij het Inner Circle Label.

Hiermee behoren we tot de wereldwijde top 1 procent van Microsoft Business Applications Partners.En daar kan jij verder mee in evolueren!Wat houdt de job in?

Je ondersteunt en begeleidt implementaties van offerte tot oplevering. Samen met de klant analyseer je de behoeften door gebruik te maken van opgedane kennis en expertise vanuit de markt.

Als Dynamics 365 Customer Engagement consultant maak je gebruik van de nieuwste Microsoft technologieën om behoeftes van de klant in te vullen.

Hierin neem jij een leidersrol om de klant bij de hand te nemen en te begeleiden tijdens de implementatie. Daarbij zoek je naar oplossingen vanuit de strategie en visie van de klant en ben je als adviseur meer dan alleen een systeem integrator.

Als Dynamics 365 Customer Engagement consultant ben jij verantwoordelijk voor de uitrol / begeleiding van de implementatie.

Jouw werkzaamheden bestaan uit : Je bent het aanspreekpunt van de klant in het projectteamJe brengt samen met het team en de klant de functionele requirements in kaartJe bent in staat om werkzaamheden te coördineren en bij te stellen indien nodig.

Je bent samen met de projectleider verantwoordelijk voor de voorbereiding en planning van de projectenJe bent in staat om duidelijke rapporten op te leverenJe implementeert en configureert Microsoft Dynamics Customer Engagement (CE)Je begeleidt workshops en opleidingen voor key usersJe bent in het ontwikkelingsteam het aanspreekpunt voor functionele vragenWie zoeken we?

Je voelt je als een vis in het water binnen de resultaatsgerichte, no-nonsens aanpak van Cegeka.Je bent een teamplayer met een gezonde dosis zelfstandigheid.

Leergierigheid, gedrevenheid en flexibiliteit behoren tot je DNA.Je bent kritisch, kan de zaken conceptueel uitdenken en beschikt over een stevige dosis analyse- en synthesevaardigheden.

Je bent stressbestendig, kan goed omgaan met SLA’s en deadlines.Je communiceert vlot in het Nederlands en EngelsJe hebt minimum 3 jaar ervaring met Microsoft CRM implementaties.

Technische kennis van MS CRM is een plus.Wij zijn partners voor onze klanten : regelmatige verplaatsingen naar onze klanten binnen België schrikken je niet af.

Waarom meegroeien met Cegeka?Cegeka is een sterk en solide groeibedrijf. We bieden een ruim aanbod aan projecten in de Benelux en dit alles met toepassing van de nieuwste technologieën.

Continuous Learning is key! Via ons Talent Management Programma zijn de opleidingsmogelijkheden legio.Je wil samenwerken met een team van gedreven en talentvolle collega’s die voluit gaan voor kwaliteit!Naast een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met je ervaring, krijg je een bedrijfswagen, een hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, een gsm-abonnement en een laptop.

Daarnaast bieden we je flexibele werkuren aan, wat zorgt voor een aangename work / life balansOns Flex Reward Plan stelt je in staat om zelf je verloningspakket samen te stellen.

Neem contact op met Wim Lauwerswim.lauwers cegeka.com

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier