System Engineer Open Systems
Cegeka
Antwerp, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat houdt de job in? De uitdaging aangaan om containerisatieprojecten uit te voeren bij de klanten van Cegeka, ze tevreden te stellen door zelf kwalitatief hoogstaande opleveringen te verzorgen en ook je collega’s te inspireren om aan de hoge klanteneisen te voldoen.

Je houdt van de interactie met klanten en gaat, indien nodig, ter plaatse het contact opzoeken om gericht aan je projectopdrachten te werken.

Je bent gefascineerd door de wereld van de open systems en je kickt erop je vakkennis en technische vaardigheden steeds up-to-date te houden om je zo verder te ontplooien als een collega waar de minder ervaren medewerkers naar kunnen opkijken.

Je motivatie inspireert anderen om je voorbeeld te volgen en zo de dynamiek erin te houden! Je deelt met plezier je kennis door je collega’s te betrekken bij de oplevering van de projecten waar je met veel plezier en motivatie aan gewerkt hebt.

Dit niet alleen door het opleveren van de nodige documentatie, maar evenzeer door met trots en passie hetgeen je bereikt hebt te presenteren.

Je haalt al wat je in huis hebt uit de kast om binnen ons Competence Center Open Systems mee de toon te zetten en nieuwe horizonten te exploreren.

Ook deel hiervan is je ervaringen te delen en verder uit te breiden door met anderen te sparren. Kennisdeling is key in de wereld van ICT! Wie zoeken we?

Je voelt je als een vis in het water binnen de resultaatsgerichte, no-nonsens aanpak van Cegeka. Je hebt 3 tot 5 jaar relevante ICT werkervaring als System Engineer waardoor je beschikt over een aantoonbare diepgaande kennis van onderstaande domeinen : Operating Systems Red Hat Enterprise Linux SUSE Enterprise Linux (optioneel) Containerplatformen Openshift / OKD Kubernetes Docker Tooling Ansible Jenkins Git Je kan zelfstandig werken maar werkt ook graag in team.

Je bent communicatief sterk en analytisch.Je pakt problemen aan als een echte ondernemer.Je bent vooral uitermate leergierig, gedreven en enthousiast met zowel een passie voor IT technologie als de klant.

Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands en het Engels, een goede kennis van het Frans is een pluspunt. Je hebt een hogere opleiding afgerond (Bachelor of Master).

Waarom meegroeien met Cegeka? Cegeka is een groeibedrijf met tal van doorgroeimogelijkheden. Opleidingsmogelijkheden voorzien we pro-actief via ons talent management-programma.

Een aantrekkelijk salaris dat overeenstemt met je ervaring. Extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering.

Een bedrijfswagen. Cegeka 237 subscribers SubscribeWerken bij Cegeka : Jelmer Guiaux - System Engineer - Over zijn job bij CegekaIf playback doesn't begin shortly, try restarting your device.

More videos Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video.

More videos on YouTube Switch cameraShareInclude playlistAn error occurred while retrieving sharing information. Please try again later.

0 : 000 : 000 : 00 / 1 : 09 Sollicitatieprocedure 01. Solliciteer We bekijken je sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op.

02. Ontmoet ons We nodigen je uit voor een kennismakend gesprek en ter voorbereiding hiervan vul je een persoonlijkheids- vragenlijst in. 03.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier