Lasser
Accent
Laakdal, BE
4 dagen geleden

Het bedrijf is een HVAC-installatiebedrijf gelegen te Geel gespecialiseerd in het realiseren van kwalitief hoogstaande installaties.

Zij bieden "op-maat-oplossingen" aan in verwarming, klimatisatie, luchtbehandeling, airconditioning, piping en sanitaire installaties.

Hun ervaren ingenieurs en bekwame vaklui zorgen voor duurzame oplossingen zoals de installatie van warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, zonneboilers en hybride ventilatieconcepten.

Ze investeren in hun mensen en in hun middelen, zowel op het vlak van ICT als in gereedschappen.Zij realiseren projecten in diverse sectoren zoals scholen, rusthuizen, appartementen, kantoren, productiehallen, ...

Functiebeschrijving

We zoeken een lasser die volgende zaken kan maken :

 • IndustriĆ«le stookplaatsen in staal;
 • Zowel grote als fijne constructies;
 • Ketelhuizen;
 • Leidingen voor gas en water;
 • Pijpconstructies;
 • Verder kan je nog ingezet worden als pijpfitter en als samensteller of om prefabelementen in elkaar te plaatsen

  Functie-eisen

  We zoeken iemand met een relevante ervaring als lasser, het liefst met de halfautomaat. Ook indien je ervaring hebt als samensteller, kom je zeker in aanmerking! Indien nodig kan je uw collega's ook nog helpen in het magazijn of in onze prefab-afdeling.

  Is deze vacature niet helemaal jouw ding, maar ben je wel op zoek naar een job optie vast in de bouwsector? Mag je ons altijd contacteren 014 / 24.

  41.47 of geel.construct accentjobs.be

  Arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt van onze klant een interne opleiding . Doordat onze klant investeert in hun medewerkers gaan zij er ook van uit dat ze je na jouw uitzendperiode een vast contract kunnen aanbieden.

  Verloning is volgens de wettelijke barema's die zijn opgelegd door de Confederatie bouw.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier