Loodgieter (m/v)
Konvert Construct Ieper
Wervik, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf regio Komen sta je in voor herstelling en onderhoud van verwarminginstallaties en sanitaire installaties.

Je beschikt over een G1 - G2 certificaat of je hebt relevante ervaring en bent bereid de opleiding te starten. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbod

De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen. Defecte onderdelen vervangen of herstellen.

Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, ). Een oude installatie demonteren en verwijderen.

Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, ). Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, .

 • Ingebouwde of zichtbare leidingen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ) plaatsen en aansluiten op de sanitaire installatie.
 • Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen. Sanitaire elementen plaatsen Het bedrijf bied werk in eigen streek. Een goede werksfeer en variatie in het werkveld in samenwerking met de collega - onderhoudstechnieker.

  Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Opstart in functie van de eigen beschikbaarheid.

  Vereiste kwalificaties

  Naast jouw kennis van sanitair heb je ook een basiskennis van elektriciteit. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

  Ervaring is een grote troef. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

  Je beschikt over een net en verzorgd voorkomen en bent woonachtig in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier