Chauffeur C met ADR
Accent
Ham, BE
5 dagen geleden

Al van bij de start in 1985 richten ze zichop transport n logistiek. Zowel basisgrondstoffen tot de leveringvan afgewerkte goederen worden volbracht.

Ze bieden m r van danenkel transport van A naar B. U krijgt een volledige logistiekeondersteuning,. Ze beschikken over een totale magazijnoppervlaktevan 60.

000 m , verspreid over moderne vestigingen in Deinze, Ham enWeert(NL).

Functiebeschrijving

Onzeklant is op zoek naar extra chauffeurs! Transport en logistiek zijnmensenwerk, onze medewerkers zijn dus ons belangrijkste kapitaal.

Je werkt vast in de dagshift. Starten rond 5u30 's morgens, terugthuis tussen 17u en 19u. Je werkt gemiddeld 10-12 uur per dag.

Vooreen specifieke klant sta je in voor de distributie van CO2producten in containers en / of ADR flessen. Deze ritten zijn binnende Benelux.

Je moet zelf lossen bij de klanten met een transpallet.Je maakt gebruik van een scansysteem en werkt met elektronischevervoersdocumenten.

Functie-eisen

Fysiekwerk schrikt je niet af. Je steek graag de handen uit de mouwen. Jebeschikt over een ADR attest. De vrachtwagen blijft staan bij onsop het terrein.

Je hebt dus eigen vervoer. Je communiceert goed envlot in het Nederlands. Je bent collegiaal ingesteld en je helpt jecollega's als het kan.

Je houdt de vrachtwagen proper encommuniceert goed naar de planning / dispatch en anderediensten.

Arbeidsvoorwaarden

Correcteverloning Afwisselend werk Familiale werksfeer Scania- enDAF-vrachtwagens Je krijgt een gedegen opleiding vooraleer jezelfstandig de weg op gaat.

Wil je liever deeltijds aan de slag ofals bijverdienste? Ook dat kan! We bieden ook de mogelijkheid doorte groeien van chauffeur C tot CE.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier