Medewerker sales support Colex
Colruyt Group
BE
16 dagen geleden

Colruyt Export (Colex) levert goederen, waar ook ter wereld. Als medewerker sales support ben je, samen met de keyaccount-

en accountmanager, verantwoordelijk voor klanten uit een bepaalde regio. Jij waakt er mee over dat de doelstellingen van het team gerealiseerd worden.

Je verwerkt de bestellingen van a tot z. Dat wil zeggen dat je de bestelde producten reserveert en eerst laat toekomen op onze logistieke site in Bornem.

Vervolgens regel je het overzeese transport voor de goederen. Daarvoor breng je alle formaliteiten (bv. exportcertificaten, douanedocumenten ) in orde.

Het is dus essentieel dat je de nodige kennis verwerft rond de exportreglementering van de landen uit jouw werkregio (bv.

Zuid-Amerika, Afrika, Azië ).

Je komt ook vaak rechtstreeks in contact met klanten van over de hele wereld. Hebben ze vragen over de bestelde producten?

Dan help jij ze met plezier verder. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vragen over het aanpassen van een bestelling of over het doorsturen van productinformatie, afbeeldingen of marketingmateriaal.

Ook eventuele problemen los je snel en diplomatisch op.

Je werkt voltijds op onze site Elbeek in Halle.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier