Administratief Medewerker - tijdelijk 2 maanden (m/v/x)
Start People
1930 Zaventem
11 dagen geleden

Functieomschrijving

Heb je ervaring in administratie? Routinematig werk mag je zeker niet afschrikken. Hou je van een job in teamverband? Dan ben jij wellicht de Administratief Medewerker voor team boetes (m / v / x) die wij zoeken!

 • Ingeven van de bestuurdersgegevens voor de overtredingen die wij ontvangen - Andere taken mbt de verwerking van de boetes (ingeven van de boetes, beheer mailbox, ).
 • Profiel

 • Je gaat zeer accuraat te werk
 • Je bent Nederlandstalig met een basiskennis Frans
 • Repetitief werk schrikt jou niet af
 • Je kan snel gegevens verwerking
 • Aanbod

  Tijdelijk opdracht van 2 maanden

  Bedrijfsinfo

  Onze klant beheert dagelijks de wagenparken van meer dan 3300 klanten, zowel KMO’s als multinationals, en beantwoordt aan hun leasingbehoeften.

  Het bedrijf is marktleider in België, en wereldwijd actief, maar toch zijn zij ook een kleinschalig bedrijf, waar het prettig werken is.

  Je vindt er de dynamische en persoonlijke sfeer van een kmo terug : werken in kleine teams, vlakke hiërarchie, open communicatie, aanspreken met de voornaam, wederzijds respect, Kortom de kracht van een groot bedrijf met de dynamische sfeer van een KMO

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier