IT MEDEWERKER
Hays Gent
Gent, E Flanders, BE
7 uur geleden
source : Monster

Voor onze klant, een Belgische bekende onderneming die internationaal actief is, is Hays IT op zoek naar een support engineer en groeipotentieel.

Gent bedrijfswagen bachelor IT of relevante ervaring Als IT support engineer in een internationale omgeving ben je de eerste contactpersoon voor de interne klanten.

Je ondersteunt de eindgebruikers met hun problemen en vragen op vlak van hard- en software. Hierbij word je bijgestaan door een team van service desk collega support engineers.

Naast het oplossen van deze incidenten sta je ook in voor het uitvoeren van taken binnen interne IT projecten. Voor deze functie beschik je over een hogere opleiding in IT of een relevante werkervaring.

Een sterke passie voor IT is een must. Daarnaast heb je een goede kennis van installatie van PC's, printers, scanners.. en allerhande kantoor en bedrijfsoftware.

Je bent daarnaast cisco CCNA certified en kennis van opzet en installatie van servers is een grote plus. Onze klant biedt jouw een heel mooi groeitraject binnen een ambitieuze IT omgeving.

Daarnaast mag je rekenen op een topteam en daarbovenop volgt een mooi en compleet salarispakket met bedrijfswagen. Ben jij de IT support engineer waar Hays IT naar op zoek is?

Neem dan snel contact op met Kaat Van Doren op het nummer 0476 28 41 24 of solliciteer online.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier