Deskundige duurzaam bouwen
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
1 uur geleden
source : Jobat

Jij bent binnen Colruyt Group de deskundige duurzaam bouwen. Je blijft op de hoogte van nieuwe ecologische bouwmethodes en materialen en zet binnen Colruyt Group mee de richting uit voor duurzame bouw- en renovatieprojecten.

Heb je een bouwtechnische achtergrond en een passie voor duurzaam bouwen? Dan wacht je als deskundige bij Colruyt Group de boeiende taak om onze bouw- en renovatieprojecten in nóg duurzamere banen te leiden, met zowel oog voor ecologie als economie.

Binnen onze familie van bedrijven ben je de ambassadeur voor het testen en implementeren van nieuwe bouwtechnieken en -materialen.

Je blijft op de hoogte van nieuwe trends, onderzoekt welke pistes interessant zijn voor Colruyt Group en gaat in overleg met collega’s van andere diensten.

Je werkt mee aan een langetermijnvisie en vertaalt die ook in concrete stappenplannen. Bij het uittesten van nieuwe materialen bezoek je de werf, maar je volgt niet systematisch bouwprojecten op.

Om ons patrimonium te verduurzamen volgen we het bekende principe : reuse, recycle and reduce’. Jij analyseert alle bouwmaterialen die in onze bestaande winkels zijn toegepast en onderzoekt de mogelijkheden voor recyclage of hergebruik.

In je job onderhoud je heel wat interne en externe contacten : je gaat naar conferenties, lezingen, werkgroepen en bouwt een breed netwerk van collega-specialisten uit.

Je onderhoudt ook academische contacten en werkt mee aan externe projecten (Green Deal, Iceberg, werkgroepen binnen overheden ).

Je overtuigt mensen door je deskundigheid en enthousiasme.

Je werkt vanuit Halle .

 • Opleiding en ervaring Je hebt een bouwtechnische opleiding (ingenieur, architectuur, ) en een passie voor ecologie en duurzaam bouwen.
 • Gedreven starters zijn welkom!

 • Initiatief en zelfstandigheid We laten je niet aan je lot over, maar het is wel de bedoeling dat jij uitgroeit tot onze deskundige duurzaam bouwen.
 • Je neemt snel de touwtjes in handen.

 • Communicatie en netwerken Je legt graag en makkelijk contact en weet door je kennis, enthousiasme en heldere communicatie mensen warm te maken voor nieuwe bouwprocessen.
 • Analytisch vermogen en kritische geest Je verwerkt informatie met een kritische blik (technisch, economisch, ecologisch) en vertaalt die in praktisch advies.
 • Vernieuwingsgerichtheid Je hebt een echte passie voor duurzaam bouwen en blijft met veel plezier op de hoogte van trends en nieuwigheden.
 • Je vindt het leuk die kennis te delen.

 • Talenkennis Je bent vlot drietalig (Engels, Nederlands, Frans).
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier