Kantoormanager - payroll
Liantis
Antwerpen, Antwerpen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Dagelijks ondersteunt het sociaal secretariaat werkgevers in hun loonverwerking en personeelsadministratie. Als meewerkend kantoormanager ben je verantwoordelijk voor ons kantoor in hartje Antwerpen.

 • Je geeft leiding aan een viertal payroll consultants.
 • Je zorgt voor een goede planning en organisatie van de kantoorwerking. Samen met je team sta je garant voor een correcte, tijdige en efficiënte dienstverlening.
 • Als meewerkend kantoormanager werk je operationeel mee met je team van payroll consultants.
 • Je verzekert de rendabiliteit en resultaten van het kantoor.
 • Je gaat regelmatig op klantenbezoek en neemt een belangrijke rol op in het relatiebeheer (retentie) en borging van de klantentevredenheid.
 • In samenwerking met de zonemanager zorg je voor de verdere uit uitbouw van het kantoor.
 • Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma en hebt een grondige kennis van sociale wetgeving.
 • Je hebt ervaring in een leidinggevende of coördinerende rol of bezit de natuurlijke flair om een team te coachen en naar een hoger niveau te tillen.
 • Je bent een sterke organisator en trekkersfiguur met een hands-on mentaliteit.
 • Je bent een vlotte contactenlegger met commerciële ingesteldheid die graag duurzame klantenrelaties opbouwt.
 • Je werkt vanuit ons centrumkantoor in Antwerpen, gelegen op een mooie locatie vlakbij het MAS.
 • Ten slotte ben je als nieuwe collega ambassadeur van onze organisatie. Je weet je te identificeren met onze waarden : schouder aan schouder, handen uit de mouwen, echt en oprecht.

  Bij Liantis maak jij het verschil. Werken bij Liantis, dat is kansen krijgen op een mooie loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.

  Mensen zijn het kloppend hart van onze organisatie. We wakkeren passie aan en geven talent alle ruimte om open te bloeien.

  Je komt terecht in een moderne en professionele werkomgeving in volle beweging.

  Je kan rekenen op een aantrekkelijk loonpakket. Naast je basisloon, bieden we jou maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en ecocheques van 250 euro per jaar.

  Ook de loonbonus is een leuke extra! Daarnaast staat jouw persoonlijke bescherming centraal en kan je rekenen op een hospitalisatieverzekering, pensioenfonds en een verzekering gewaarborgd inkomen.

  Bovendien kies je heel wat voordelen zelf via ons flexibel beloningssysteem. Ten slotte vormt een bedrijfswagen met tankkaart onderdeel van je pakket.

  Belonen is meer dan verlonen. We hechten belang aan jouw werk-privébalans. We werken in een glijdend uurrooster met een totaal van 38 uur per week.

  Als jouw functie het toelaat, behoren tele- en thuiswerk tot de mogelijkheden. Naast 20 wettelijke verlofdagen, heb je nog 6 dagen betaalde inhaalrust en 5 extralegale verlofdagen.

  De regionale feestdag kan je vrij opnemen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier