Visser & Van Baars - Database / DWH Engineer
Visser & Van Baars
East-Flanders, Belgium
3 dagen geleden
source : ictjob.be

Bedrijf Voor een ambitieus logistiek bedrijf van Belgische origine ben ik opzoek naar een Database / DWH engineer. Het bedrijf, in de regio van Gent, is een Europese speler in wegvervoer-

luchtvaart- en logistieke activiteiten. Het bedrijf focust hierbij sterk op de noden van hun eindklanten en werkt steeds met oplossingen op maat.

Om te kunnen blijven groeien en hun positie in de markt te versterken, gaan ze in de toekomst hun focus op Business Intelligence en data versterken.

JobomschrijvingAls Database / DWH engineer krijg je de verantwoordelijkheid om de back-end van de BI-pipeline op te zetten.

Meer bepaald moet de volledige structuur van de databases tot de rapportage opgebouwd worden onder uw begeleiding.Hierbij moet je de ETL opzetten en de Datawarehouse helpen opbouwen, zodat de data geoptimaliseerd wordt voor het maken van rapporten.

Profiel Je hebt kennis en ervaring met : Databases : Oracle- en SQL-serversETL-processen opzetten, data migratieBouwen van een Datawarehouse, samen met een externe krachtDe data pipeline optimaliseren, zodat data ten volste gebruikt kan worden in de toekomstAffiniteit hebben met visualisatietools, zodat back-

end hierop kan worden afgesteld Daarnaast heb je interesse in de volledige BI-stack, alsook applicatieontwikkeling.Je bent een open persoon die graag mensen helpt en adviseert.

Je bent ambitieus en schrikt niet weg van een uitdaging, je leert graag bij en bent nieuwsgierig naar de laatste trends.Je bent een teamspeler, die kan ook zelfstandig werken.

Wat bieden zij?Uitdagende, afwisselende jobDynamisch en groeiend bedrijfAangename, professionele werkomgevingProfessionele ondersteuningMarktconform salarispakket

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier