productiearbeider - bediener afwasmachine
Randstad
Tienen, Vlaams-Brabant
9 uur geleden

job description

Zin in een job om in te bijten? Heb jij geen probleem met werken in een vochtige en warme omgeving? Spring je daarnaast ook graag in op een andere afdeling?

Dan ben jij de juiste persoon om in de zoete productieomgeving van Kim's Chocolates te werken.Je werkt aan de industriële afwasmachine waar je de vormen en emmers reinigt.

Op rustige momenten word je ook ingezet in de productie om een handje toe te steken aan de inpak.

qualification

 • Er is geen diploma of eerdere ervaring vereist.- Je begrijpt, leest en spreekt goed Nederlands.- Je bent gemotiveerd en neemt initiatief.
 • Je kan werken in 2 ploegen (vroege-late). - Een aantrekkelijk loonpakket (uurloon 13,40 € / u, ploegenpremie en maaltijdcheques).
 • Er is kans op een vast contract. - Een vlotte verbinding : de weg naar Kim's Chocolates is filevrij en gelegen aan de achterkant van het station in Tienen.
 • Werken in 2 ploegen zorgt ervoor dat je meer tijd hebt tijdens de dag. Dus, wil je graag werken in een smaakvol bedrijf?
 • Aarzel niet en contacteer ons bij interesse en / of vragen : mail ons (je cv + motivatie) op leuvenhageland 812 randstad.be of solliciteer online!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier