Kableur voor toffe firma - regio Gent (M/V)
Over Ago
Bottelare
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant in regio Gent zijn wij op zoek naar een kableur. Je zal instaan voor het onderhoud en uitvoeren van kabblagewerken op verschillende werven.

Je zal de meer gespecialiseerde arbeider bijstaan bij het uitvoeren van zijn taken. Je krijgt de verantwoordelijkheid over het trekken van kabbelgoten en de montage van elektrische installaties.

Vereisten

Je beschikt minimum over een A2 opleiding in een technische richting of je hebt al relevante ervaring opgedaan als elektricien.

Je hebt goede kennis van elektriciteit. Je bent een verantwoordelijk persoon. Je kan goed in team werken. Een juiste motivatie primeert op ervaring.

Talen

 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je komt in een multidisciplinaire bedrijvengroep terecht. Naast een diverse functie geniet je van een mooie, passende verloning en diverse extralegale voordelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier