Egov Select - Senior Project Manager IT Infrastructure
Egov Select
Peutie, Belgium
23 uur geleden
source : ictjob.be

Werkomgeving Het Competentie Centrum voor Vliegend materieel en Communicatie- en informatiesystemen (CC V&C) is binnen Defensie verantwoordelijk voor het ontwerp, installatie, beveiliging en ondersteuning van centraal beheerde systemen en netwerken waarmee corporate, operationele en geclassificeerde diensten aangeboden worden in binnen- en buitenland.

Binnen het departement Networks zijn we op zoek naar een IT Infra Senior Project Manager om de huidige ploeg te versterken.

Je komt terecht in een jong team, in een omgeving waar permanente kennisopbouw, automatisatie en kwaliteit centraal staan en waar de nodige interne en externe vormingen worden voorzien.

Taakomschrijving Als Senior Project Manager ben je verantwoordelijk voor het koper- en glasvezelnetwerk van Defensie en omvat je functie volgende taken : Je vormt een team met burger en militaire medewerkers van verschillende horizonten (tekenaars, kabelleggers, werfleiders, junior projectmanagers).

Je organiseert zelfstandig de technische planning in samenspraak met jouw medewerkers, rekening houdende met de klanten en een adequate communicatie waarbij : Jouw dienst, tijdens de planningsfase, een centrale rol speelt als informatiebron met betrekking tot de status van het netwerk alsook van de lopende en geplande werken (inclusief de budgettering).

Jouw dienst, in overleg met de klant, de behoeften aan glasvezelkabel (zowel het aantal als de locaties) bepaalt in de ontwerpfase Jouw dienst plannen opmaakt voor de plaatsing van de blaasbuizen (HDPE), het bekabelingsplan tussen de verschillende plaatsen opstelt en een raming opmaakt, op basis van voorafgaandelijke projecten.

Jouw dienst de onderhandelingen bij de contractant leidt en de werken inplant, rekening houdend met de kalender van zowel de klant als de contractant.

Je volgt aanvragen, synergiën en coördinatievergaderingen op met gemeenten en andere diensten. Je plant en voert overnames uit van bepaalde trajecten, samen met externe diensten en de contractant.

Je staat in voor het up to date houden van digitale documentatie met de wijzigingen aan het netwerk. Jouw dienst draagt de volledige verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de projecten op de werven en bewaakt de logistieke aspecten, de vooruitgang van het werk, de planning en het budget.

Jouw dienst is verantwoordelijk voor het finaliseren van projecten met de aanvaarding van het "As-Built dossier". Je rapporteert regelmatig aan jouw hiërarchische meerdere over de voortuitgang van het werk, de potentiele problemen en de te implementeren oplossingen Je ondersteunt met je expertise andere IT-diensten en documenteert nieuwe implementaties.

Je hebt regelmatig contact met de ondersteunende firma's, partners en met de contractbeheerder die het materiaal aankoopt en nieuwe evoluties inplant.

Profielomschrijving Je behaalde een Bachelor of Master in ingenieurswetenschappen, bij voorkeur in Informatica, Computerwetenschappen, Electronica, Electronica of Bouwkunde, of gelijkwaardig door ervaring Je kan een relevante werkervaring (min 3 jaar) aantonen Je beschikt over een basiskennis optische vezel netwerken Je beschikt over een basiskennis infrastructuur werken (bouwkunde) Ervaring met IT-netwerken is een troef Kennis van AutoCAD is een troef Je bent bereid in een permanentiesysteem (oproepbaarheid) te werken Je spreekt en schrijft vlot Nederlands.

Je hebt een basiskennis van het Frans, zodat je aan meetings kan deelnemen en met Franstalige collega's kan overleggen. Je schrijft en begrijpt vlot Engels.

Wij bieden Wil je in een boeiende omgeving werken met uitdagingen die verbonden zijn aan de informatisering van diensten en daarbij ook nog een meerwaarde creëren voor de maatschappij?

Dan is een ICT job binnen één van onze openbare diensten een job voor jou. We streven naar een gezonde balans tussen werk en privé (bijvoorbeeld dankzij de mogelijkheid van telewerken, flexibele werkuren, gemakkelijk bereikbare gebouwen) en bieden een marktconform salaris - inclusief een hele reeks extralegale voordelen, zoals : Uitgebreid opleidingsaanbod (te volgen tijdens de werkuren) om mee te blijven met nieuwe ontwikkelingen Voordelige hospitalisatieverzekering.

Gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer. Mogelijkheid voor een fietsvergoeding. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bedrijfsrestaurant tegen democratische prijzen. Mogelijkheid om eventuele overuren in recuperaties op te nemen. Glijdende werkuren in een 38-uren week.

Werken in een groene en aangename omgeving. Mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van een kinderdagverblijf in het militaire kwartier.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier