Maintenance technician
Aviato
Zaventem, Brussels , BE
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Als Onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor een vlekkeloos draaiende sorteerinstallatie en sta je, naast het reguliere preventief, correctief en predicatief onderhoud, ook in voor het oplossen van depannages aan onze installaties.

Hierbij werk je onder meer aan de nieuwste transportbanden, crossbelts, linesorters, powerturns, video-barcodereadersetc.

Verder werk je actief mee aan kwaliteits-& verbeterprocessen en de veiligheid op de werkvloer.

Jouw takenpakket

 • Je waakt over de kwaliteit en de prestaties van de installatie tijdens operationele uren en voert preventief, correctief en predicatief onderhoud uit tijdens daluren.
 • Je spoort op een efficiënte manier defecten op in installaties en hun componenten : transportbanden, crossbelts, linesorters, sensoren, motoren, video-barcode readers.
 • Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking.
 • Profiel

 • Je hebt een diploma technisch secundair onderwijs in de richting elektriciteit, mechanica, (elektro-)mechanica of gelijkwaardige door ervaring.
 • Je bent flexibel ingesteld en je bent bereid om te werken in een roterend uurrooster : vroege / late.
 • Je draagt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel.
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, zowel gesproken als geschreven.
 • Soft Skills

  Ik werk precies, grondig en zorgvuldig binnen de afgesproken tijd. Ik kan me goed aanpassen als de werkomgeving, de mensen, de arbeidsregeling verandert.

  Ik kan met anderen samenwerken aan één taak met één doel. We helpen elkaar daarbij en we komen op voor elkaar. Ik blijf kalm of werk zelfs nog beter als het heel druk is, als ik opgejaagd word.

  Ik heb geen hulp nodig om mijn taak goed te doen Ik kan nieuwe informatie opnemen en toepassen. Ik kan een vooropgesteld resultaat bereiken met de afgesproken kwaliteit Ik respecteer afspraken, regels en procedures. Aanbod

  Een toffe en verantwoordelijke job in een open, jong en dynamisch team. Je komt terecht in een bruisend bedrijf met uitzicht op onze Nationale luchthaven.

  Onze faciliteiten zijn nieuw sinds 2017, wat maakt dat je kan werken in gloed nieuw gebouw met de laatste nieuwe technologie.

  Bij DHL Aviation krijg je als technieker verschillende opleidingen per jaar om je kennis en vaardigeheden up-to-date te houden.

  Dit met mogelijkheden in het binnen- en buitenland. Verder kan je tijdens de lunchpauze genieten van een lekkere warme lunch en een gezellige kicker-

  match! We bieden je een interessante verloning met tal van extralegale voordelen. In dit uitgebreide pakket zit onder anderen maaltijdcheques, een hospitalisatie-

  en invaliditeitsverzekering.Tot slot komt je terecht in een stimulerende omgeving waarbij opleidings-en doorgroeimogelijkheden deel uitmaken van onze cultuur.

  Klinkt dit als muziek in je oren? Solliciteer dan als de bliksem!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier